Noel Kabartma merdaneler Desenleri İle Ahşap Rulo Pişirme Kabartmalı Kurabiye mutfak gereçleri elk Kar Tanesi
- Yun ekspres taşımacılık hizmeti veriyoruz.
- Birden fazla ticaret yöntemini destekleyin.
Herhangi bir sorunuz varsa veya işbirliği yapmak istiyorsanız.İstediğiniz zaman benimle iletişime geçebilirsiniz.Ürün açıklaması:
- Desen türleri: ELK, Çiçek, Kabartma çiçek, Noel, Petal, Rulo yaprakları, Kaju çiçekleri, Küçük elk, Asma, Hayalet çiçek, Mutlu Noeller, Atlama elk, Kar Tanesi.
-boyutlu:
toplam uzunluk-35cm, silindir uzunluğu-15cm, çap-5c
- Malzeme: yüksek kaliteli kayın ahşap
- Kullanım Alanları: Geniş bir yelpazeye sahiptir uses.It arkadaşlarınıza çok iyi bir eve taşınma partisi ve hediye veren ürünler sağlayabilir ve çocuklar için mükemmel bir araçtır kitchens.It noel geldiğinde mutlaka satın alınması gereken bir üründür!
-Kullanım senaryoları: Makarna bisküvi hamuru, hamur işleri, fırıncılık, pizza, şekerleme, krep vb.İçin tatlar yapmak için kullanılır.
-Özellikler: Kazınmış oklava, daha fazla konfor ve kontrol için rahat, kolay kavrama kollarına sahiptir.Not:
- Kullanımdan hemen sonra su ile durulayın.Suda uzun süre bekletmekten kaçının.Gölgede doğal olarak kurumasını bekleyin.Doğrudan güneş ışığından kaçının.
- Kullanmadan önce ve sonra yemeklik yağ uygulayabilirsiniz.Bu, hizmet ömrünü uzatabilir.
- Baskının etkisi hamurunuzla yakından ilgilidir.Desenin net olmadığını fark ederseniz, lütfen hamurunuzun doğru olup olmadığını kontrol edin.Kullanmadan önce hamurun yüzeyine biraz un serpebilirsiniz.Çok yapışkan olan hamurdan kaçının.
KABARTMALI OKLAVA İLE KURABİYE nasıl yapılır ?
230 gr tuzsuz tereyağı.
175 gr şekerlemecinin (pudra) şekeri.
1 Yumurta (oda sıcaklığında).
1.5-3 Çay kaşığı ekstrakt veya emülsiyon (herhangi bir lezzet).
1 Çay kaşığı tuz.
400 - 425g çok amaçlı un.
1.Tereyağı ve şekeri birlikte krema haline getirin.
2.Yumurtaları ekleyip ayıklayın ve iyice karıştırın.
3.Un ve tuzu birlikte eleyin, iyice karışana kadar azar azar ıslak karışıma ekleyin.
4.Çerezleri rulo haline getirin, kabartın ve gerektiği şekilde unla toz haline getirerek istediğiniz şekillerde kesin.
5.Kurabiyeleri parlak yerine kuru görünene kadar 7-8 dakika 200 santigrat derecede pişirin.
6.İşin sırrı fırını önceden ısıtmak ve hamurun üzerine doğru miktarda baskı uygulamaktır.
OKLAVA BAKIMI:
Kullanmadan önce Paisley kabartma oklavayı bitkisel yağ veya zeytinyağı ile fırçalayın.
Önce bir fırça ile kurulayın, ardından gerekirse suyla, sabunla yıkayın ve tekrar kullanmadan önce iyice kurulayın!
Kabartma oklavamızı bulaşık makinesinde yıkamayın ve suyla uzun süre temastan kaçınmaya çalışın.
İyice kurulayın ve bir kat bitkisel yağ veya zeytinyağı sürün (Doğrudan güneş ışığından uzak tutun).
.Etiketler: kabartma merdaneler, pişirme, oklava, noel mutfak aksesuarları, ahşap pimler, Pencere ızgaraları
- Referans w1387
- Stoklarımızda Çok
Veri sayfası
- Özellik: Çevre Dostu, Stok
- Ürün Tipi: oklava
- Çap (cm): 5
- Malzeme: Odun
- Tip: Merdaneler ve Pasta Tahtaları
- Model Numarası: lu
- Desen: ağaç
- Boyut: 35 x5cm/13.7 x 1.96inch, 30 x 5cm/11.8 x 1.96inch
- Sertifika: CIQ
- Kaynak: Anakara Çin